Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Bu nedenle henüz yüce bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında himaye katkısızlamaz ve bu nedenle elan bağan bir fiyata sahiptir.

Yangın kapıları kullanım düzına bakılırsa, rengine gereğince ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok sık kullanılan benzer sınıflandırması dundaki gibidir

Montaj: Yangın kapısı, doğruca şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar normal kapı kolu kadar olabilir.

Sahaında kompetan ve sertifikalı bulakçılarımızın ulamaları ile her projeye akla yatkın yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; huzur adetsı 4’ü geçmeyen ve oturum fakatçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde zemin olarak yangı merdiveni bulunması gereken mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni imal kılmak ve montajını yaratmak binaların yangından korunması Yangın Çıkış Kapısı ciğerin elzemdir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve zeminında tek kenarıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en az 90 dakika dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile gayrı bölümlerden ayrılır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle kullanma sahaından fayda peyda etmek amacı ile yapılan, en aşkın 100 erkek kapasiteli ve meyan kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta kişi nüshasına demetlı olarak merdiven ferahliği ayarlanmalıdır.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

1 mm veya daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok henüz hayır ürün Yangın Kapısı Fiyatları kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz gibi bedelı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının ederı da 4000 TL den serlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüksek lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra gestaltlabilecek Yangın Kapısı sıva onarımı ve boya emekleri yüz kapılar dokunca görmez.

Report this wiki page